Konditerijos gamyba

Konditerijos gaminiai – tai didelio kaloringumo ir lengvai virškinami maisto produktai – saldumynai , kurių sudėtyje yra daug cukraus, su gražiu išoriniu papuošimu, saldžiu skoniu ir nuostabiu aromatu, vartojami kaip desertas.
Priklausomai nuo naudojamų ingredientų, konditerijos gaminiai skirstomi į dvi pagrindines grupes: miltinius ir cukrinius.

Cukriniai
Sužinokite daugiau

  • Uogienė, džemai, marmeladas
  • Griliažas
  • Želė
  • Zefyrai, pastilės
  • Saldainiai, irisai, karamelė, ledinukai. guminukai
  • Kremai
  • Marcipanai Morengai, bezė
  • Ledai ir šerbetas
  • Putėsiai
  • Kvapieji saldainiai
  • Suflė
  • Chalva, lukumas ir kiti Rytų saldumynai
  • Cukatos
  • Šokoladas ir šokoladiniai saldainiai

Miltiniai
Sužinokite daugiau

           

  • Vestuviniai tortai
  • Vafliai
  • Sausainiai 
  • Pyragai, pyragėliai, bandelės, spurgos, keksai, romo bobos (konditerijos gaminiai iš mielinės, plikytos, sluoksniuotos tešlos ir kt., įvairios formos ir dydžių, su įdarais ir be jų). 
  • Meduoliai,
  • Imbieriniai sausainiai.
  • Tortai, eklerai.